Onderhoud en reparatie van scooters en bromfietsen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van gemotoriseerde tweewielers, maar wij beschikken ook over een team van monteurs dat voor u klaar staat om uw bromfiets, brommer of scooter op een snelle en betrouwbare wijze te onderhouden of te repareren.

Direct uit voorraad

reparatie scooter bromfiets brommer nijmegenWij hebben een groot deel van de onderdelen voor de gemotoriseerde tweewielers direct uit voorraad leverbaar zodat de reparatietijd minimaal is.

 

Bij ieder gemotoriseerd voertuig is het belangrijk dat er op een regelmatige wijze onderhoud wordt uitgevoerd. Niet alleen voorkomt dit grotendeels dat u met pech onderweg stil komt te staan, maar is het ook belangrijk voor de levensduur van uw tweewieler. Een kleine of grote beurt voor uw tweewieler is dus aan te raden.

Ophaaldienst

ophaalservice scooters nijmegenBij pech hebben wij een uitstekende ophaaldienst. Wilt uw tweewieler bij ons laten repareren dan komen wij deze bij u thuis ophalen. U hoeft dus niet met u kapotte tweewieler helemaal naar onze winkel te lopen, maar zorgen wij voor het vervoer.

 

Als u een reparatie uit wilt laten voeren, dan kunnen wij op basis van uw beschrijving per telefoon in de meeste gevallen u van te voren vertellen wat de reparatie ongeveer gaat kosten.

Alle A-merken

onderhoud scooter brommer bromfiets nijmegenWij repareren ieder type brommer, bromfiets of scooter van ieder A-merk. Ons team van monteurs in staat om uw tweewieler in topconditie te brengen of te houden. Door gebruik te maken van de uitgebreide kennis en het juiste gereedschap wordt iedere klant op een deskundige en snelle wijze geholpen.

 

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie of een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

.