Rijschool gaat elektrisch

Jos Huisman Tweewielers levert eerste elektrische Vespa’s Elettrica in Nederland aan verkeerschool van Thiel in Beneden-Leeuwen.

Verkeersschool van Thiel kiest voor duurzame en stijlvolle mobiliteit. De Vespa Elettrica heeft een elektrische actieradius tot 100 km. Leverbaar bij Jos Huisman Tweewielers vanaf € 99 per maand!

Nijmegen, 4 maart 2019 – Jos Huisman Tweewielers uit Nijmegen leverde recent als allereerste Vespa-dealer in Nederland de eerste elektrische Vespa’s Elettrica af. De drie e-Vespa’s worden door Verkeersschool van Thiel in Beneden-Leeuwen ingezet voor compleet emissievrije rijlessen.

Voor Verkeersschool van Thiel in Beneden-Leeuwen vormt de inzet van de drie elektrische Elettrica’s een duidelijk statement. “Wij hebben onze voormalige benzinescooters aan de kant gezet en willen ons met de Vespa’s Elettrica nadrukkelijk onderscheiden als een rijschool met oog voor duurzame, stijlvolle mobiliteit,” aldus Willeke van Thiel van Verkeersschool van Thiel.

‘Vespa goes electric’
Jos Huisman Tweewielers in Nijmegen tekende voor de levering van de drie elektrische Vespa’s aan Van Thiel, en stuurde de Elettrica als eerste officiële Vespa-dealer in Nederland de weg op. “De Vespa Elettrica is een eigentijds icoon en staat synoniem voor geavanceerde connectiviteit en rijgenot in stilte. Het duurt slechts 4 uur om de accu volledig op te laden via een normaal stopcontact of een openbare laadpaal. Daarmee is de Elettrica een dagelijks bruikbaar, zinvol en duurzaam mobiliteitsalternatief voor in de stad én daarbuiten,” aldus Jos Huisman van de gelijknamige Vespa-dealer in Nijmegen.

Met een piekvermogen van 4 kW en de kenmerkende dynamische prestaties van een elektromotor laat de Vespa Elettrica elke traditionele 50 cc-scooter achter zich. Vooral als het op accelereren en wegrijden op een helling aankomt. De Elettrica biedt een maximaal rijbereik van 100 kilometer.

Zorgeloos rijplezier met Vespa Care
De Vespa Elettrica staat bij Jos Huisman Tweewielers aan de Hatertseveldweg in Nijmegen klaar voor een uitgebreide proefrit. De e-Vespa is daar via een eenvoudig financieringsaanbod al te rijden voor € 99 per maand. Met een kleine extra aanbetaling omvat het maandelijkse abonnement ook Vespa Care, een pakket met geplande onderhoudsbeurten (36 maanden of 10.000 km), een uitbreiding met 12 maanden garantie, een regelmatige technische accucheck en pechhulp.