Nieuwe scooters van Niu

Niu MQi+ (Lite)

Algemene gegevens

maak een afspraak

Omschrijving

MQI+ (M+)
OMSCHRIJVING

De NIU MQi+ elektrische scooter heeft hetzelfde ontwerp als de M1 maar is aangepast voor rijden met twee personen én heeft een groter bereik.
Niu scoort met de NIU MQi+ veel plus punten!
In 8 uur is de accu volledig opgeladen en geeft een bereik tot wel 90 km*.
De actieradius is behoorlijk vergroot t.o.v. de M1. De Panasonic Litium-ion accu is lichtgewicht en daardoor makkelijk mee te nemen om op te laden in huis of bijvoorbeeld op kantoor.

MQi+ Sport maakt gebruik van een 360° verlichtingssysteem voor uw veiligheid. Onze dagrijverlichting, LED-koplamp, 270° semi-omhuld achterlicht en automatische indicatoren geven u maximaal zicht tijdens het rijden op uw scooter.
Het remsysteem is nu aangepast naar schijfremmen voor én achter, waardoor de MQI+ nog eerder stilstaat dan zijn voorganger.

/>Actieradius
De actieradius verschilt per accu en per snelheidsvariant (25km of 45km).
Hieronder vindt u de gemiddelde praktijkcijfers* van het bereik per type accu en snelheidsvariant voor de MQi+ ;

48v-31ah 25km versie: 50-60km actieradius
45km versie: 35-40km actieradius

*De gemiddelde actieradius is gemeten met één persoon van 70kg tijdens normale omstandigheden en een temperatuur tussen de 10 en 20 graden.
De volgende aspecten kunnen invloed hebben op de actieradius; temperatuur, gewicht van de berijder(s), hoeveelheid lucht in de banden, een (hoog) windscherm, etc. houd hier dus rekening mee.