Nieuwe bezorgscooters

Bezorgscooters Niu NQi Cargo

Algemene gegevens

maak een afspraak

Omschrijving

NQI CARGO (N CARGO)
OMSCHRIJVING

De NIU NQi Cargo is de elektrische bezorgscooter van NIU. Met een topsnelheid van 45 kilometer per uur en een uitneembare Lithium accu is dit een perfecte groene bezorgscooter.
Schoon en goedkoop goederen meenemen op de scooter? Dat kan nu met de 100% elektrische NIU NQi Cargo e-scooter. De NIU NQi Cargo heeft een verstevigde achterdrager waarop veilig bezorgboxen kunnen worden geïnstalleerd. Net als de overige NIU e-scooters, is ook de NQi-Cargo uitgerust met het modernste lithium-ion batterijpakket dat ontwikkeld werd door Panasonic. De uitneembare accu is licht in gewicht en kan daardoor gemakkelijk worden meegenomen om op te laden. Binnen zeven uur is de accu volledig opgeladen. Optioneel is een snellader leverbaar en kan de accu in de helft van de tijd worden opgeladen (3,5uur voor een volle accu). De accu heeft een actieradius van 50-60km (*35-40km) met slechts één oplaadbeurt. Het is ook mogelijk om een tweede accu aan te schaffen en in de scooter mee te nemen, hiermee verdubbelt de actieradius!

Ook deze NIU scooter is voorzien van de nieuwste slimme technologie. Via de NIU App kan alles gemonitord worden, van batterij verbruik en rijgedrag tot een anti-diefstal systeem dat waarschuwt wanneer de NQi Cargo wordt verplaatst.
( * = 26ah accu)