Voordelige scooter te koop in Groesbeek

Wij bieden een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte scooters binnen en buiten de regio van Nijmegen. Dus als je in Groesbeek woont, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Nieuwe en gebruikte scooters in Groesbeek

scooters GroesbeekWij zijn gespecialiseerd in diverse merken scooters, bromfietsen, snorfietsen en Spartamets en kunnen direct uit voorraad leveren zoals Honda, Tomos, Kymco, Peugeot, Piaggo, Malaguti, Vespa, Beta, Gilera, Derbi en Sym.

 

Daarnaast staat onze moderne werkplaats garant voor een uitstekende service op het gebied van reparatie en onderhoud. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om uw tweewieler in topconditie te brengen of te houden.

Reparatie van scooters in Groesbeek

reparatie scooters GroesbeekBij pech hebben wij een uitstekende ophaaldienst. Wilt uw tweewieler bij ons laten repareren dan komen wij deze bij u thuis ophalen. U hoeft dus niet met u kapotte tweewieler helemaal naar onze winkel te lopen, maar zorgen wij voor het vervoer.

 

Als u een reparatie uit wilt laten voeren, dan kunnen wij op basis van uw beschrijving per telefoon in de meeste gevallen u van te voren vertellen wat de reparatie ongeveer gaat kosten.